WhatsApp gizlilik bildirimi: ne anlama geliyor ve kabul etmezseniz size ne olabilir?

En çok kullanılan mesajlaşma uygulamasında gizlilik bir kez daha söz konusu: WhatsApp, kabul etme zorunluluğu olan yeni bir bildirim içeriyor. Getirilen değişiklikler, şirketlerle yapılan sohbet platformunun kullanımını belirtmekte, uygulama üzerinden satın alma işlemlerini de kolaylaştırmaktadır.

WhatsApp niyetiyle mücadeleye geri döndü yeni gizlilik koşullarınızın onaylandığını görün. En son girişim, kullanıcıları arasında biraz öfke uyandırmakla kalmadı, aynı zamanda Facebook’a ait olan platformun, Telegram veya Signal gibi diğer mesajlaşma uygulamalarına kayda değer bir kullanıcı göçüne neden oldu. Bu nedenle, zaten güvence altına alındığı gibi, WhatsApp tüm kullanıcılar için uygulamada görünen yeni bir bildirimle stratejisini yeniden düzenledi.

WhatsApp, sohbetlerin üst kısmında sabit bir bildirim içerir

Whatsapp Yeni Gizlilik Bildirimi

Yeni gizlilik bildirimi tüm uygulamalarda görünmeye başlar, sadece sohbetlerin üst kısmında. Bu şekilde şirket, tüm kullanıcıların yalnızca değişiklikleri uygulama niyetini görmelerini değil, aynı zamanda bu değişikliklerden oldukça haberdar olmalarını sağlar. Çünkü onları evet veya evet kabul etmek zorunda kalacağız, gizleme seçeneği yoktur. En azından WhatsApp’ı eskisi gibi kullanmak istediğiniz sürece.

WhatsApp vs Telegram vs Signal, karşılaştırma: en güvenli mesajlaşma uygulaması hangisi?

WhatsApp tarafından güncellenen kullanım koşullarında belirtildiği üzere, uygulamada yapılan değişiklikler WhatsApp kullanan şirketler ve müşterileri arasındaki deneyimi iyileştirmeyi amaçlıyorlar.. Bu, müşteriye doğrudan hizmet sunan markaların, mağazaların ve şirketlerin iletişimini kolaylaştırmalı; ürünleri doğrudan WhatsApp’tan satın alırken olanakları genişletmek.

{«file»:»https://webediaespana.video.content-hub.app/default/video/0a/6f/03/600860b03bef0715b6/default-standard-1080.mp4″,»image»:»https:// webediaespana.delivery.content-hub.app/image/73/d8/92/600861fc4bd22f6d8f/orijinal/que-pasa-now-con-whatsapp-asi-es-su-nueva-politica-de-privacidad-miniatura.jpeg» }

WhatsApp, Facebook ile paylaşılan verilerin değişmemesini sağlıyor, tartışmanın son gizlilik bildirimi sırasında sıçramasının ana nedeni. Şirkete göre:

«Yeni Hizmet Koşullarını kabul etmeniz, WhatsApp’ın kullanıcı verilerini Facebook ile paylaşma yeteneğini genişletmez.«.

Avrupalı ​​kullanıcıların veri yönetiminde de herhangi bir değişiklik yok: Avrupa’ya yönelik gizlilik politikası, Temmuz 2020’deki en son onaylanmış koşulları koruyor.

Evet, hizmetteki değişiklikleri kabul etmeniz gerekecek

Whatsapp Yeni Gizlilik Bildirimi

WhatsApp, şirketlere WhatsApp Business üzerinden sunduğu iletişim hizmetlerini tamamlamak için kullanıcılarının yeni kullanım koşullarını kabul ettiği konusunda kararlıdır. Ve uygulamayı eskisi gibi kullanmak istiyorsanız, çemberlerin arasından atlamaktan başka çareniz kalmayacak. 15 Mayıs son tarih.

15 Mayıs'ın yeni gizlilik koşullarını kabul etmezseniz WhatsApp'ı kullanmaya devam edemezsiniz.

WhatsApp şu anda sohbet alanında küçük bir mesajla uyarı veriyor. Ve son tarih yaklaştıkça, mesaj daha görünür hale gelecek, böylece kullanıcı değişiklikleri kabul edecek. Onları ne kabul etmiyor? WhatsApp temel hizmetleri kaybedecek: mesaj ve dosya alışverişini engeller, ardından sesli aramaları ve ayrıca görüntülü aramaları engeller.

WhatsApp, yeni gizlilik bildirimini kabul etmeyen hesapları silmez. Ancak aktif değillerse 120 gün sonra otomatik olarak engellenirler.

WhatsApp hesabı yeni koşullar kabul edilmezse doğrudan silinmez. Ancak WhatsApp mesaj gönderilmesini engelleyeceğinden, hesap 120 günden fazla hareketsiz kaldığında otomatik olarak engellenecektir.

– Haberler WhatsApp gizlilik bildirimi: ne anlama geliyor ve kabul etmezseniz size ne olabilir? aslen yayınlandı Android Ivan Linares tarafından.

Orijinal kaynağı kontrol edin

Bunu severim:

Severim Yükleniyor…