Facebook Facebook hesabınızdan kısıtlı erişimi nasıl tamamen devre dışı bırakabilirsiniz? Facebook'un kullandığı sosyal ağ kullanıcılarının çoğu…

Facebook Facebook hesabınızdan kısıtlı erişimi nasıl tamamen devre dışı bırakabilirsiniz? Facebook’un kullandığı sosyal ağ kullanıcılarının çoğu…

Facebook sosyal ağının kullanıcılarının çoğu şu seçeneği kullandı: Kısıtlı erişim Bir veya daha fazla kişinin gönderilerinizi görmesini engellemek için bazen bu kısıtlamayı kullananlar bu işlemin nasıl geri alınacağını araştırıyor ve burada size bunu nasıl yapacağınızı gösteriyoruz.

Eklediğiniz tüm kişileri görebilirsiniz. kısıtlı erişim listesi, O çok basit. Burada size nasıl yapacağınızı göstereceğiz:

Android’den

  1. Facebook’a giriş yap telefon uygulamanızdan.
  2. Profil simgenize tıklayın.
  3. Profil ayarlarınıza gidin, bunun için dişli simgesi.
  4. Şimdi Ayarlar seçeneğine, ardından kilitlere ve Kısıtlı erişim.
  5. Halihazırda bu bölümün içinde, yayınlarınızı görüntülemesine izin vermediğiniz kişilerin listesini görebileceksiniz.

iPhone ile

  1. Facebook uygulamasından hesabınıza giriş yapın.
  2. Fotoğrafınıza veya profil simgen.
  3. Profil ayarlarınıza gitmek için dişli simgesine tıklayın.
  4. Şimdi kilitlere basmanız ve ardından açmanız gerekir. Kısıtlı erişim.
  5. Yukarıdakileri yaptığınızda, yayınlarınızı görmelerini reddettiğiniz tüm kişilerin bir listesini bulacaksınız.

facebook'ta kısıtlı erişimi devre dışı bırak

bilgisayar kullanmak

  1. Facebook’a giriş yapın.
  2. Haber bölümüne gidin ve arkadaş listesine tıklayın, bu liste ekranınızın sol tarafında bulunur.
  3. Şimdi seçeneğe tıklayın Kısıtlı erişimle ve ardından Yönet listesindeyukarıdakileri yaparak, yayınlarınızı görmelerini engellediğiniz tüm kişilerin listesini görebileceksiniz.

Kişileri Kısıtlı Erişim listesine ekleyebilir ve listeden kaldırabilirsiniz, bunu başarmak için aşağıdaki adımları uygulamanız yeterlidir.

Android veya iPhone mobil uygulamasıyla

Kişilerinizden birini buna eklemek için kısıtlı erişim listesi Bir uygulamadan aşağıdaki adımları gerçekleştirmelisiniz:

  1. Bu listeye eklemek istediğiniz kişinin profiline gidin.
  2. üzerine basın arkadaşlar sembolü.
  3. Görüntülenen menüde Arkadaş listesini düzenle’ye tıklamalı, Kısıtlı Erişim listesini seçmelisiniz ve bu kişi artık yayınlarınızı görmeyecek, ayrıca hikayelerinizi de gizleyebilirsiniz.

Kişilerinizden birini bir mobil uygulamadan bu listeden çıkarmak için şu adımları izleyin:

  1. Profilinize gidin ve ardından Ayarlar’a tıklayın veya dişli simgesinde.
  2. O zaman üzerine basmalısınız; Ayarlar, ardından Engeller, kısıtlı erişime ve düzenlemeye sahip kişilerin listesi.
  3. Şimdi, bir kişiyi oradan çıkarmak için adına basın ondan ve ardından listeden kaldır.

facebook resmi web sitesi

Resmi web sitesinden

Resmi Facebook web sitesinden kısıtlı erişim listesine bir kişi eklemek için aşağıdaki adımları gerçekleştirmelisiniz:

  1. Kişinin profiline gidin.
  2. şimdi yapmalısın arkadaşlar simgesine tıklayın.
  3. Yukarıdakileri yaparken bir menü gösterilecek, Arkadaş listesini düzenle’ye tıklamanız ve ardından Kısıtlı erişim. Ve işte, kişinizi bu kara listeye zaten eklediniz.

Kısıtlı Erişim listesine eklediğiniz kişileri web’den kaldırmak için aşağıdakileri yapmanız gerekir:

  1. Haber bölümüne gidin ve seçeneğe tıklayın Arkadaş listesi.
  2. Şimdi Kısıtlı erişim ile seçeneğine tıklayın.
  3. Listeyi yönet’e ve ardından listeyi düzenle.
  4. Bir kişiyi silmek için bunun adına tıklamanız ve ardından seçeneğe tıklamanız gerekir. listeyi sil.

Facebook hesabınızın kısıtlı erişimini nasıl devre dışı bırakabilirsiniz?

Çoğu zaman sosyal ağ Facebook hesabımızı kısıtlabunun nedeni, bu sosyal ağda izin verilmeyen bazı eylemler gerçekleştirmiş olmanızdır, bunu çözmek için aşağıdakileri yapmanız gerekir:

Uygulama ile

Yapmanız gereken ilk şey, sorunun ne olduğunu kontrol et Bu, kısıtlamanın çözülmesine neden oldu, bunu öğrenmek için profilinize gitmeli ve Kısıtlı hesap mesajına tıklamalısınız, bunu yaptığınızda hesabınızın neden kısıtlandığı konusunda bilgilendirileceksiniz.

Başka bir kullanıcının hesabınıza yaptığı bir şikayetten kaynaklanıyorsa, yapmanız gereken, diğer kullanıcıyı hesabınızdan kaldırın veya engelleyin, bunu durdurmak için söz konusu kullanıcının profiline gitmeniz, ardından Arkadaş simgesine tıklamanız ve son olarak Sil veya Engelle’ye tıklamanız gerekir. Bu tür rahatsızlıklardan kaçınmak için hesabınızı daha gizli hale getirin.

Hesabınız herhangi bir şiddet içeren yorum veya şiddet içeren resim gösterimi nedeniyle kısıtlanmışsa, kısıtlamanın kaldırılmasını beklemelisiniz.

facebookta güvenlik

PC kullanıyorsanız

Hesabınızın kısıtlanma nedeninin ne olduğunu kontrol edin, bunun için profilinize gitmeli ve ardından kısıtlı hesaba basmalısınız, orada kısıtlamanın nedenini size bildirecekler.

Hesabınız başka bir kullanıcının şikayeti nedeniyle kısıtlanmışsa, bu kullanıcıyı aramalı ve engelle veya silbunu yapmak için bu kişinin profiline gitmeli ve Arkadaşlar’a tıklamalısınız, ardından bunun bir daha başınıza gelmemesi için Sil veya Engelle’ye tıklamalısınız.

Yaptığınız bir yorum veya şiddet içeren bir fotoğraf yüklediğiniz için hesabınızın Facebook tarafından kısıtlanması durumunda, sosyal ağın kısıtlamayı kaldırmasını beklemeniz gerekecektir.

Kötü niyetli veya şiddet içerikli içerik yayınlamaktan kaçınınbu kısıtlamalara neden olduğundan, birçoğu Facebook’unuzu kalıcı olarak kaybetmenize neden olabilir.